Recompense cu 100% carne , care sunt deshidratate prin congelare

Va prezentăm IAMS Naturally Pure Meat Treats, făcute din 100% carne și pește, apoi deshidratate prin congelare pentru a-și păstra savoarea și bunătatea pentru a ajuta la susținerea sănătății animalului de companie.

Asigurând ție și animalului tău de companie recompensa perfect echilibrată și sănătoasă, făcută din bucăți de carne selectate cu grijă ce conțin doar ingrediente naturale fiind fără cereale sau gluten.

Gama de recompensele IAMS Naturally are trei arome:

  • 100% piept de pui, conținând proteine de înaltă calitate pentru a ajuta la menținerea unei musculaturi puternice
  • 100% piept de rață premium cu digestibilitate foarte crescută.
  • Rețetă noastră cu 100% file de somon* este bogată în acizi grași Omega 3 și 6 ajutând la menținerea blănitei pisicii sănătoasă și strălucitoare **

*Sortimentul cu Somon este valabil doar în gama pentru pisici

** Benefic doar în cazul hrănirii împreună cu hrana uscată IAMS Naturally

Ce înseamnă deshidratat prin congelare?

Uscarea alimentelor prin congelare este o tehnica de conservare, datând de sute de ani. Din vremea multor civilizații istorice, această tehnică este cea mai comună pentru păstrarea hranei pentru astronauți! Păstrează toți nutrienții precum și aromele delicioase ale recompenselor noastre de care se vor bucura animalele tale de companie.

Odată ce carnea a fost pregătită, este îngheţată apoi plasată în vid pentru a elimina apa, şi în cele din urmă adusă înapoi până la o temperatură ambiantală, făcându-o gata pentru a fi mănâncată.

Recompense fără compromisuri în ceea ce privește sănătatea!

Nu vei găsi decât 100% carne sau pește în recompensele noastre. Aceasta înseamnă că nu există ingrediente nocive care să compromită sănătatea animalului tău sau greutatea acestuia. Numai proteine pure, gustoase, pentru a-i recompensa în timp ce îi ajutați la menținerea unei vieți sănătoase, active și fericite.

Ce nu conține....

  • FĂRĂ zahăr adăugat
  • FĂRĂ coloranţi artificiali
  • FĂRĂ aditivi
  • FĂRĂ OMG-uri

Cauți arome delicioase
pe care animalul tău să le adore ?

Indiferent daca animalului tău de companie îi place ceva crocant sau să roadă, IAMS Naturally este recompensa potrivită pentru tine.