Despre IAMS

Putem îmbunătăți viata animalului tău de companie

Credem că singura modalitate de a oferi cea mai bună hrană și produse de îngrijire a animalelor de companie, este de a cunoaște câinii și pisicile mai bine decât oricine altcineva. Credem că prin cercetări și descoperiri inovatoare și urmărind filozofia noastră nutrițională unică, putem îmbunătăți viața a milioane de animale de companie din întreaga lume.

Istoria noastră

De la începuturile noastre în 1946, Paul F. Iams a căutat noi modalități de a crea alimente de calitate superioară pentru animalele de companie, care sa ajute pisicile și câinii să aibă o viață sănătoasă, activă și fericită.

Paul Iams a petrecut timp cu crescătorii și nutriționiștii, învățând importanța proteinelor și rolul grăsimii în hrana pentru animalele de companie. El consideră că pisicile și câinii sunt cel mai bine hrăniți ca și carnivore, cu diete bogate în proteine și grăsimi, o abordare care a revoluționat modul în care a produs IAMS și alegerea ingredientelor sale.

Având tot ceea ce a învățat, Paul a creat prima sa hrană pentru câini, IAMS 999, în anii 1950, pe care a definit-o ca fiind 99,9% aproape de perfecțiune. Aceasta a înglobat tot ceea in ce a crezut și a stabilit un nou standard referitor la hrana pentru animale de companie; nutriție avansată pentru a face o diferență substanțială în sănătatea și vitalitatea animalelor de companie. Acest crez a devenit baza pentru șirul de inovații care au urmat.

1950

În anii 1950 IAMS lansează primul produs: IAMS 999. Este prima hrană pentru animale de companie care folosește proteine animale ca sursă principală de proteine într-o hrană pentru animale de companie.

1960

Paul Iams și-a continuat abordarea pentru a produce cea mai bună hrană, lansând IAMS Plus în 1961. Această formulă bogată în proteine a început să capteze atenția proprietarilor pasionați de câini.

1970

În anii 1970, IAMS  introduce un nou produs, IAMS  Chunks pentru Câini, și debutează cu amprenta iconică a lăbuței, ca marcă a brand-ului.

1980

În anii 1980, IAMS  schimbă fața sectorului de hrană pentru animale, introducând formule bazate pe etapele de viață prin lansarea unei formulări personalizate pentru cățeluși. IAMS  de asemenea debutează cu designul ambalajului "curcubeu de culori", pentru hrana pentru pisici IAMS și biscuiții IAMS pentru câini.

1990

Anii '90 este un deceniu de inovație pentru IAMS  , introducând o linie numită IAMS Naturals. Compania a comunicat, de asemenea, cercetări care arată că omega 6 și omega 3 pot contribui la o piele și o blană sănătoase.

2008

Inovarea continuă pentru IAMS și în anii 2000. În 2008, este lansata gama de bază cu IAMS ProActive Health, introducând, de asemenea, o formulă de control al ghemelor de păr pentru pisici, cu un raport echilibrat între pulpa de sfeclă și celuloză, pentru a reduce disconfortul produs de acestea.

2015 - 2016

În anul 2015, marca IAMS este achiziționată de Spectrum Brands Inc. și rămâne fidelă moștenirii brandului pentru inovare continuă și lansează IAMS Naturally, în care toate ingredientele pot fi urmărite înapoi la sursă și IAMS Delights - o hrană umedă creată cu o varietate de arome și texturi.

2018

În 2018, IAMS este reformulată, revigorată și revitalizată prin lansarea IAMS Vitality Combinând nutriția oferita de experți și plăcerea de a o savura, această hrană este creată pentru a susține 7 semne de vitalitate sănătoasă pentru toate pisicile și câinii, într-o varietate de arome delicioase pe care acestia le vor iubi.