Filozofia nutriţională

Oabordarediferita
a hranei pentru animalele de companie

La IAMS, ne pasă de menținerea animalului tău fericit și sănătos. De aceea am dedicat ani de zile cercetărilor în domeniul sănătății și alimentației animalelor de companie.  

Din 1946, filozofia nutrițională IAMS a fost aceea de a dezvolta o hrană pentru animalele de companie care conține proteine animale de înaltă calitate, esențiale pentru ca animalul tău să se dezvolte.  

Mâncarea potrivită pot face lucruri uimitoare pentru animalele de companie. De la susținerea imunității lor, la ai ajuta să ardă grăsimile, să își mențină tonusul muscular și să susțină o digestie sănătoasă. Mâncarea potrivită poate ajuta chiar și la îngrijirea dinților animalului de companie, toate într-o rețetă delicioasă de care se va bucura cu adevărat în fiecare zi.

Credem că hrana pentru animale trebuie sa fie:

  • Bazată pe proteine animale pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor și câinilor

  • Adaptate pentru fiecare etapă a vieţii. Hrana noastră pentru căței chiar îi ajută sa fie mai deștepți și mai ușor de dresat

  • Benefică pentru animalele de companie și proprietarii lor, precum familiile cu mai multe pisici sau pentru a ajuta la controlul ghemotoacelor de păr


Este acest fel de gândire care ne-a făcut lideri în nutriția animalelor de companie.

Cercetările noastre, precum și progresele pe care le-am făcut în ultimii 70 de ani, au făcut hrana pentru animalele de companie mai bună pentru toți.  

Deținem brevete multiple și am efectuat cercetări care au condus la acceptarea de către industrie din domeniu a progreselor noastre în materie de sănătate. 

Suntem foarte mândri de aceste contribuții, care au ajutat la îmbunătățirea sănătății animalelor de companie din întreaga lume.

Nutriție oferită de experți și bucurie. Fără compromisuri.


Calitatea este în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem. Când vine vorba de rețetele noastre, folosim numai ingrediente de înaltă calitate pe care animalul tău le va adora. 

Respectăm standardele incredibil de ridicate pentru a asigura calitatea și siguranța ingredientelor noastre, asigurându-vă că formulele noastre nutritive sunt sănătoase și sigure pentru animalele de companie.

Angajamentul nostru‌⁠⁠ inovaţie şi calitate⁠‌⁠⁠⁠‌

Insistăm asupra inspecțiilor permanente și riguroase ale ingredientelor pe parcursul întregului proces de fabricație, de la verificarile inițiale ale mostrelor luate din camioane la încărcare, până la momentul în care pungile noastre de hrană pentru animale de companie părăsesc fabrica.⁠⁠⁠

Realizăm peste 120 de teste de asigurare a calității pentru fiecare punga de IAMS. De asemenea, luăm mostre de produs pentru o analiză nutrițională completă a fiecărui lot produs și toate ingredientele noastre sunt evaluate pe baza unor calități nutriționale stricte și a specificațiilor de siguranță.‌⁠⁠‌⁠‌